Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (Δ.Σαμαέλ-Ντένωφ-Ραβολού)Αποκάλυψη κεφ. 8 παρ. 10:…και έπεσε εκ του ουρανού αστήρ μέγας καιόμενος…


Αποκάλυψη κεφ 16 παρ. 18:…και έγιναν αστραπές, φωνές, βροντές και μέγας σεισμός…


Οι τρείς αυτοί μεγάλοι δάσκαλοι (Δ.ΣΑΜΑΕΛ-ΝΤΕΝΩΦ-ΡΑΒΟΛΟΥ) μας έδωσαν απο μία προφητεία. Όλοι μιλάνε για την καταστροφή αυτής της φυλής (Άρειας) που βρίσκεται σε εκφυλισμό και την εμφάνιση μιας νεας, ανώτερης πνευματικά. Την έκτη ρίζα φυλή εν ονόματι Κοραδί.


Δ.ΣΑΜΑΕΛ 
Έτσι λοιπόν, εσείς που με ακούτε εδώ, σε αυτές τις στιγμές, να ξέρετε ότι οι καιροί του τέλους έχουν φθάσει. Αλλά όπως στην Ατλαντίδα υπήρξε ένας εκλεκτός λαός που εξάχθηκε από τον Manu Vaivaswata προς το Κεντρικό Οροπέδιο της Ασίας, επίσης, για αυτόν τον καιρό, θα υπάρξει ένας εκλεκτός λαός που θα εξαχθεί μέσα από τον καπνό και τις φλόγες, πριν την Μεγάλη Καταστροφή.

Ποιοι θα πρέπει να σχηματίσουν αυτόν τον εκλεκτό λαό; Αυτός ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ θα σχηματιστεί από εκείνους που αυτο-εξερευνούν τους εαυτούς τους, από εκείνους που εξαλείφουν τα ψυχολογικά τους ελαττώματα, από εκείνους που τελειώνουν με την λατρεία στο Εγώ, στον εαυτό μου, στον εαυτό σου. Αυτός ο εκλεκτός λαός θα σχηματιστεί από άντρες και γυναίκες καλής θέλησης, από ανθρώπους στα αλήθεια διατεθειμένους να μετασχηματιστούν ριζικά. Αυτός ο εκλεκτός λαός θα μεταφερθεί σε κάποιο μέρος του Ειρηνικού ωκεανού. Αυτός ο εκλεκτός λαός θα ζήσει, σε εκείνες τις μέρες, σε μια περιοχή από όπου θα μπορεί να βλέπει την μάχη, την μονομαχία θανάτου ανάμεσα στην φωτιά και το νερό κατά την διάρκεια δύο αιώνων.

Και όταν το διπλό Ουράνιο Τόξο εμφανιστεί πάνω στα σύννεφα (σημάδι μιας καινούργιας συμμαχίας του Θεού με τους ανθρώπους), αυτός ο εκλεκτός λαός θα κατοικήσει σε καινούργια γη και καινούργιους ουρανούς. Τότε θα ανατείλει η Χρυσή Εποχή. Για αυτό ήταν που ο Βιργίλιος, ο ποιητής της Μάντοβα, είπε: «Ήδη έφθασε η Χρυσή Εποχή και μια καινούργια γενιά διατάζει». Μέχρι εδώ τα λόγια μου, ευχαριστώ πολύ».

Θα φθάσει η στιγμή που θα πρέπει να αφήσω αυτό που τώρα κατέχω, όμως τότε θα συνεχίσω το Μεγάλο Έργο στο δεύτερο μέρος, θα λέγαμε, αυτής της μεγάλης αποστολής που μου αναλογεί, με το αιγυπτιακό σώμα και σε σχέση με μερικούς αδελφούς που βρίσκονται στην δική μας Γη, και επίσης με μερικούς που βρίσκονται έξω από την δική μας Γη (εξωγήινους, θα λέγαμε), θα εργαστούμε για να καταφέρουμε να σώσουμε τους εκλεκτούς.

Αυτοί θα μεταφερθούν σε κάποιους πλανήτες, θα βγουν μυστικά. Δεν θέλω να πω σε σας ότι αυτό το συμβάν θα πρέπει να επαληθευτεί σε μια ημερομηνία, όχι. Αν και σε σας μοιάζει αδύνατο ήδη εξάγονται μερικοί εκλεκτοί, ήδη μεταφέρονται σε άλλες πλανητικές κατοικίες, με σώμα και όλα. Πολλά άτομα έχουν μεταφερθεί ήδη σε άλλους κόσμους.

Αυτοί οι άνθρωποι που θα εξαχθούν, λοιπόν, από τον πλανήτη Γη, θα εξυπηρετήσουν σαν σπόρος, θα διασταυρωθούν με ανθρώπους από άλλους κόσμους. Και μετά από την Μεγάλη Καταστροφή και από το χάος που θα πρέπει να έρθει, όταν ξαναγίνει ο δικός μας κόσμος σε συνθήκες να είναι κατοικήσιμος, το αποτέλεσμα αυτών των διασταυρώσεων θα μεταφερθεί εκ νέου στην Γη και εδώ θα ζήσει, λοιπόν, αυτός ο τύπος ανθρωπότητας, που θα είναι μια καλύτερη ανθρωπότητα.

Με αυτήν την ανθρωπότητα θα σχηματιστεί η Έκτη Μεγάλη Φυλή του αύριο. Κατά τρόπο που η Έκτη Μεγάλη Φυλή ήδη δημιουργείται, δεν είναι κάτι που πρόκειται να δημιουργηθεί αλλά κάτι που ήδη δημιουργείται στις μέρες μας.

"Ένας άνθρωπος και μια έξοδος".Δ.ΝΤΕΝΩΦ
«Μέσα στη διαδρομή του χρόνου, η συνείδηση του ανθρώπου πέρασε και από μία πολύ μακρά περίοδο σκότους. Αυτή η φάση, που οι Ινδοί ονόμασαν «Κάλι Γιούγκα», (Σιδηρά εποχή) βρίσκεται πλέον προς το τέλος της. Βρισκόμαστε σήμερα στο σύνορο μεταξύ δύο εποχών: αυτής της «Κάλι Γιούγκα» και αυτής της Νέας Εποχής στην οποία αρχίζουμε να μπαίνουμε. Μία βαθμιαία βελτίωση λαμβάνει ήδη χώρα μέσα στις σκέψεις, μέσα στα συναισθήματα και στις πράξεις των ανθρώπων, όμως σύντομα όλοι θα υποστούν τη Θεϊκή Φωτιά η οποία θα φέρει τον εξαγνισμό μέσα τους και θα τους προετοιμάσει για τη Νέα Εποχή. Έτσι, ο άνθρωπος θ' ανυψωθεί σ' έναν ανώτερο βαθμό συνείδησης, απόλυτα αναγκαίο για να μπορέσει να εισέλθει στη Νέα Ζωή. Αυτό είναι που εννοούμε με τη λέξη «Ανύψωση».


Θα παρέλθουν μερικές δεκαετίες ακόμα πριν η Φωτιά να έρθει στη γη, η Φωτιά που θα μετατρέψει τον κόσμο φέρνοντας του μία νέα ηθική. Αυτό το απέραντο κύμα έρχεται από το κοσμικό διάστημα και θα πλημμυρίσει όλη τη γη. Όλοι όσοι θα προσπαθήσουν να του αντισταθούν θα παρασυρθούν από τη δύναμη του και θα μεταφερθούν αλλού.

Αν και οι κάτοικοι αυτού του πλανήτη δεν βρίσκονται όλοι στο ίδιο επίπεδο εξέλιξης, αυτό το μεγάλο κύμα θα γίνει από όλους αισθητό. Και αυτή η αλλαγή που θα συμβεί θα αγγίξει όχι μόνο τη γη, αλλά όλο το ηλιακό μας σύστημα και τον Κόσμο.

Το μόνο και το καλύτερο που μπορεί ο άνθρωπος να κάνει σ' αυτή την εποχή, είναι να στραφεί προς τον Θεό και με το να βελτιώνεται συνειδητά, καθημερινά να ανυψώσει το επίπεδο των δονήσεων του, ώστε να μπορέσει να εισέλθει σε αρμονία με αυτό το ισχυρό κύμα που σύντομα θα πλημμυρίσει τα πάντα. Η Φωτιά για την οποία μιλώ, η οποία συνοδεύει τις νέες συνθήκες που θα προσφερθούν στον πλανήτη μας, θα αναγεννήσει, θα εξαγνίσει, θα ανοικοδομήσει τα πάντα: ακόμα και η ύλη θα εκλεπτυνθεί, οι καρδιές των ανθρώπων θα ελευθερωθούν από το άγχος, από τις ταραχές, από την αβεβαιότητα και οι άνθρωποι θα φωτιστούν. Όλα θα βελτιωθούν, όλα θα ανυψωθούν: Οι αρνητικές σκέψεις, τα αρνητικά συναισθήματα και οι βλαβερές πράξεις θα καούν, θα καταστραφούν.

Η παρούσα ζωή σας είναι μία σκλαβιά, μία βαριά φυλακή. Προσπαθήστε να καταλάβετε την κατάστασή σας και να ελευθερωθείτε από αυτήν! Σας το λέω πάλι: βγείτε από τη φυλακή σας! Είναι πράγματι απογοητευτικό να βλέπει κανείς τόση πολύ παραπλάνηση, τόση πολύ θλίψη και πόνο, τόση πολύ ανικανότητα στο να καταλάβετε που βρίσκεται η αληθινή σας ευτυχία.

Όλα όσα βλέπετε σήμερα γύρω σας, μέσα στον ανθρώπινο κόσμο, σύντομα θα καταρρεύσουν και θα χαθούν. Δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος πλέον από αυτόν τον πολιτισμό και τη μιζέρια του. Όλη η Γη θα ταρακουνηθεί και δεν θα μείνει ούτε ένα ίχνος από αυτόν τον ψεύτικο, υποκριτικό πολιτισμό που κρατάει τους ανθρώπους υπό το ζυγό της αμάθειας.

Οι σεισμοί μέσα στη γη δεν είναι απλά μηχανικά φαινόμενα, αλλά έχουν ταυτόχρονα το στόχο να αφυπνίσουν τη νόηση και την καρδιά των ανθρώπων ώστε να ελευθερωθούν από τα λάθη και τις τρέλες τους και να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν είναι μόνοι τους μέσα στο Σύμπαν.Το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει τώρα μία περιοχή του Σύμπαντος όπου κάποτε, στο πολύ μακρινό παρελθόν, κατεστράφη ένας αστερισμός. Με την καταστροφή του, αυτός ο αστερισμός άφησε τα ίχνη του, τη σκόνη του στο διάστημα. Αυτό το πέρασμα μέσα από ένα χώρο μολυσμένο, είναι μία αιτία δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του συστήματος μας αλλά και των πλανητών όλου του γαλαξία.Τα μόνο ουράνια σώματα που δεν επηρεάζονται καθόλου από αυτό το εχθρικό και βλαβερό περιβάλλον είναι οι Ήλιοι. Αυτή η βλαβερή περιοχή ονομάζεται: «η δέκατη τρίτη ζώνη». Έχει ονομαστεί επίσης «η ζώνη των αντιθέσεων».


Ο πλανήτης μας έμεινε κλεισμένος μέσα σ' αυτή τη ζώνη για χιλιάδες χρόνια, όμως πλησιάζουμε επιτέλους στην έξοδο από αυτό το χώρο των σκοταδιών και πλησιάζουμε ήδη στο να αγγίξουμε μία περιοχή πολύ πιο αιθέρια, πιο πνευματική, όπου ζουν όντα πολύ πιο εξελιγμένα.

Η Γη ακολουθεί πλέον μία ανοδική κίνηση στην εξέλιξή της και ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει να εναρμονιστεί με αυτά τα ρεύματα της Ανύψωσης. Αυτοί που αρνούνται να εναρμονιστούν μ' αυτή τη νέα κατεύθυνση θα χάσουν το πλεονέκτημα, την ευκαιρία όλων των εξαιρετικών συνθηκών που θα τους παρουσιαστούν για να εξελιχθούν. Θα παραμείνουν πολύ πίσω στην εξέλιξή τους και θα υποχρεωθούν να περιμένουν δεκάδες χιλιάδες χρόνια τον ερχομό ενός νέου πλέον κοσμικού ανοδικού παρόμοιου κύματος.

Η Γη, το Ηλιακό Σύστημα, αλλά κι ολόκληρο το Σύμπαν κινούνται προς μία εντελώς νέα κατεύθυνση κάτω από την επίδραση της Κοσμικής Αγάπης. Οι περισσότεροι από εσάς θεωρούν ακόμα την Αγάπη απλά σαν μία δύναμη επιθυμίας, μία έλξη, όμως στην πραγματικότητα, η Αγάπη είναι η Ισχυρότερη όλων των Δυνάμεων!

Για την ώρα είναι το χρήμα και η εξουσία που συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων, λες και η ζωή σας να εξαρτάται από αυτά! Στο μέλλον όμως, τα πάντα θα υποκλίνονται στην Αγάπη και όλα θα την υπηρετούν. Όμως, είναι μέσα από τρομερές θλίψεις και δυσκολίες που η συνείδηση των ανθρώπων θα ανυψωθεί. Οι φοβερές προφητείες του Δανιήλ που αναφέρονται στα Ιερά βιβλία, σχετίζονται με την εποχή που αρχίζει.

Θα υπάρξουν απίστευτες πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι και τυφώνες, γιγαντιαίες εκτός κάθε ελέγχου πυρκαγιές, αλλά και σεισμοί που θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Το αίμα θα κυλάει άφθονο. Θα υπάρχουν συνεχώς επαναστάσεις. Φοβερές εκρήξεις θα συμβαίνουν σε πολυάριθμα μέρη της γης. Εκεί που είναι η γη, θα έρθει το νερό και σε πολλά σημεία του νερού θα έρθει η γη.

Ο Θεός είναι Αγάπη!

Κι' εν τούτοις, όλα αυτά τα γεγονότα θα είναι μία απάντηση της Φύσης ενάντια στα διαρκή και διαιωνιζόμενα εγκλήματα των ανθρώπων που διαπράττουν σχεδόν από την αυγή του χρόνου ενάντια στη Μητέρα τους, τη Γη.

Μετά από τις μεγάλες αυτές ταραχές και τον πόνο, αυτοί που θα έχουν παραμείνει ζωντανοί - όντα ξεχωριστά - θα γνωρίσουν τη Χρυσή Εποχή, την Αρμονία και την Ομορφιά χωρίς όρια.

Κρατήστε την ειρήνη σας και την πίστη σας όταν θα έρθει η εποχή του τρόμου και της θλίψης γιατί έχει γραφτεί ότι ούτε μία τρίχα δεν θα πέσει από το κεφάλι αυτού που είναι Δίκαιος.
Μην απογοητευτείτε τότε. Συνεχίστε σταθερά την εργασία της εσωτερικής, προσωπικής σας εξέλιξης.

Δεν έχετε την παραμικρότερη ιδέα για το Μεγαλειώδες Μέλλον που σας περιμένει. Μία Νέα Γη θα έρθει σύντομα στο φως.
Σε μερικές δεκαετίες από σήμερα, ήδη η εργασία σας θα είναι λιγότερο ασφυκτική,καταπιεστική και ο καθένας θα έχει χρόνο για να αφιερώνει σε πνευματικές, καλλιτεχνικές ή διανοητικές δραστηριότητες. Το θέμα των σχέσεων των δύο φύλων θα λυθεί επιτέλους αρμονικά: και η μία πλευρά και η άλλη, θα μπορούν επιτέλους να ακολουθήσουν τα οράματά τους, τους στόχους τους, χωρίς εμπόδιο από την άλλη.

Ακόμα και οι σχέσεις των ζευγαριών λίγο αργότερα θα αρχίσουν να βασίζονται πάνω στην εκτίμηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.
Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ταξιδεύουν στο διάστημα, αλλά και να εισέρχονται στα άλλα επίπεδα, ενώ μετά θα αρχίσουν να διασχίζουν το ενδογαλαξιακό διάστημα.

Θα μελετήσουν βαθειά τη λειτουργία των διαφόρων γαλαξιών και σύντομα θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το Θεϊκό Κόσμο, να τον γευτούν, να ενωθούν, να συγχωνευτούν με την Κεφαλή του Σύμπαντος.

Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο δικός σας προορισμός είναι να προετοιμαστείτε όπως πρέπει για να την υποδεχθείτε και να τη ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την Ιδέα της Αδελφοσύνης.

Θα εξαφανιστούν τότε όλες οι συγκρούσεις που βασίζονται στα προσωπικά, εγωιστικά, συμφέροντα. Η μόνη αναζήτηση του καθενός θα 'ναι πώς να καταφέρει να εναρμονιστεί με το Νόμο και με τη Δύναμη της Αγάπης.

Η Έκτη Φυλή θα είναι αυτή της Αγάπης. Μία νέα ήπειρος θα σχηματιστεί γι' αυτή τη Φυλή. Θα ξεπηδήσει στον Ειρηνικό, ώστε ο Ύψιστος να εγκαταστήσει την κατοικία του σ' αυτόν τον πλανήτη.

Τους Ιδρυτές αυτού του Νέου Πολιτισμού, τους ονομάζω «Αδελφούς της Ανθρωπότητας» ή ακόμα «Παιδιά της Αγάπης». Θα είναι αμετακίνητοι, ακλόνητοι για το Καλό και θα αντιπροσωπεύουν ένα νέο τύπο ανθρώπων. Οι άνθρωποι θα σχηματίσουν μία οικογένεια, σαν ένα πελώριο σώμα, όπου κάθε λαός θα αντιπροσωπεύει ένα όργανο αυτού του σώματος.

Στη νέα φυλή, η Αγάπη θα εκδηλωθεί μ' ένα τρόπο τόσο τέλειο, που ο σημερινός άνθρωπος δεν μπορεί ακόμα να έχει γι' αυτόν παρά μία πολύ αόριστη και θολή ιδέα.

Η Γη παραμένει για την ώρα ένα έδαφος προσφιλές στις διαμάχες και τη βία, όμως οι σκοτεινές δυνάμεις πρόκειται να οπισθοχωρήσουν, να αποσυρθούν και να την αφήσουν ελεύθερη. Οι άνθρωποι, βλέποντας ότι δεν θα τους μένει πλέον κανένας άλλος δρόμος, θα εισέλθουν σ' αυτόν της Νέας Ζωής, δηλαδή της Χάριτος και της σωτηρίας.

Μέσα στην ανόητη αλαζονεία τους, ορισμένοι από αυτούς θα συνεχίσουν μέχρι τέλους να νομίζουν ότι μπορούν να ζουν στη γη μία ζωή εντελώς αντίθετη στη θεϊκή τάξη, όμως στο τέλος ο καθένας θα καταλήξει να αντιληφθεί ότι η διοίκηση αυτού του κόσμου δεν του ανήκει.

Ένας νέος Πολιτισμός προετοιμάζεται να δει το φως κι αυτός ο Πολιτισμός που θα έρθει θα στηρίζεται σε 3 κατευθυντήριες αρχές: 
την ανύψωση της γυναίκας, 
την ανύψωση των ταπεινών και 
την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Το Φώς, το Αγαθό και η Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσουν. Δεν είναι παρά μία υπόθεση χρόνου. Οι θρησκείες θα αναγκαστούν να εξαγνιστούν. Γιατί κάθε μία περικλείει μέσα της ένα μόριο τουλάχιστον της Διδασκαλίας των Διδασκάλων του Φωτός, όμως ένα μόριο σκοτεινιασμένο εξ' αιτίας της διαρκούς επιρροής των ανθρώπινων παρεμβάσεων.

Μία μέρα οι πιστοί όλων των θρησκειών θα αναγκαστούν να ενωθούν και να συμφωνήσουν σε μία κοινή Αρχή, αυτή του να τοποθετήσουν την Αγάπη σαν βάση κάθε πίστης, όποια κι αν αυτή είναι. Η Αγάπη και η Αδελφοσύνη, αυτή θα είναι η κοινή τους βάση!

Η Γη σύντομα θα ταρακουνηθεί, θα σαρωθεί από εξαιρετικά ταχείς δονήσεις του Κοσμικού Ηλεκτρισμού.

Σε μερικές δεκαετίες από τώρα, τα πολύ κακοήθη και μοχθηρά όντα δεν θα μπορούν πλέον να αντέξουν την έντασή τους. Θα αρχίσουν να απορροφούνται λοιπόν από την Κοσμική Φωτιά, η οποία θα κατακάψει το κακό που τους κατέχει. Κατόπιν, θα αρχίσουν να μετανιώνουν, γιατί έχει προφητευτεί πως «κάθε σάρκα θα δοξάσει το Θεό».

Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούν να δεχθούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν να 'ταν χαλασμένα φρούτα. Μάλιστα δεν θα μπορούν πλέον να μετενσωματωθούν σ' αυτό τον πλανήτη. Το ίδιο και τα εγκληματικά πνεύματα, θα 'ναι αδύνατον να ξανάρθουν. Οι μόνοι που θα μπορούν να μείνουν στον πλανήτη μας θα είναι αυτοί που θα διαθέτουν την Αγάπη μέσα τους.

Σήμερα, δεν υπάρχει πλέον μέρος πάνω στη γη που να μην είναι μολυσμένο, είτε από το ανθρώπινο αίμα, είτε από αυτό των ζώων.
Είναι αναγκαίο λοιπόν να υπάρξει ένας εξαγνισμός. Γι' αυτό το λόγο και ορισμένες από τις παρούσες ηπείρους θα υποστούν καταβυθίσεις, ενώ άλλα εδάφη θα ξεπηδήσουν αλλού.

Οι άνθρωποι δεν έχουν την παραμικρή υποψία για το τι τους απειλεί. Θα συνεχίσουν να τρέχουν πίσω από τους μάταιους σκοπούς που έχουν βάλλει και πίσω από την αναζήτηση των ηδονών.

Αντίθετα, οι άνθρωποι της Έκτης Φυλής θα έχουν συνείδηση της αξίας του ρόλου τους και θα έχουν σεβασμό για την ελευθερία των άλλων. Θα τρέφονται αποκλειστικά από το φυτικό βασίλειο. Οι Ιδέες τους θα έχουν την Δύναμη να κυκλοφορούν τόσο ελεύθερα, όσο ελεύθερα κυκλοφορεί ο αέρας και το φως στις μέρες μας.

Τα λόγια «Αν δεν γεννηθείτε εκ νέου.» αντιστοιχούν στην Έκτη Φυλή. Ακόμα και το εδάφιο 60 του Ησαΐα αναφέρεται στον ερχομό της Έκτης Φυλής, της Φυλής της Αγάπης.

Μετά τις μεγάλες αναστατώσεις και καταστροφές, οι άνθρωποι θα πάψουν να ζουν μέσα στην αμαρτία και θα ξαναβρούν το δρόμο της Αρετής.

Το κλίμα του πλανήτη μας θα μετατραπεί και θα είναι παντού εύκρατο, ενώ οι βίαιες διαφοροποιήσεις δεν θα υπάρχουν πια. Ο αέρας θα ξαναγίνει καθαρός, αγνός, το ίδιο και τα νερά. Τα περισσότερα παράσιτα θα εξαφανιστούν.

Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να θυμούνται τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και θα αισθάνονται έντονη ικανοποίηση διαπιστώνοντας ότι είναι επιτέλους ελεύθεροι από τις παλιές τους συνθήκες. Έτσι όπως απαλλάσσει κανείς ένα αμπέλι από τα παράσιτα του και από τα νεκρά του φύλλα, έτσι ενεργούν τα πολύ Εξελιγμένα Όντα για να προετοιμάσουν τους ανθρώπους στο να γίνουν ικανοί να υπηρετούν την Πηγή της Αγάπης, το Θεό.

Τους δίνουν πολύ καλές συνθήκες για να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν και σ' αυτούς που θέλουν πράγματι να τους ακούσουν και να τους ακολουθήσουν, λένε: «Μη φοβάστε τίποτα! Λίγο ακόμα χρόνο και όλα θα τακτοποιηθούν. Βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Αυτός που θέλει να εισέλθει μέσα στο Νέο Πολιτισμό, ας μελετά, ας εργάζεται συνειδητά κι' ας προετοιμάζεται».

Χάρη στην Ιδέα της Αδελφοσύνης, η γη θα ξαναγίνει ένας ευλογημένος τόπος και αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Όμως πριν συμβεί, πελώριες τραγωδίες και πόνοι θα έρθουν για να αφυπνίσουν τις συνειδήσεις. Τα λάθη και τα εγκλήματα που είναι συσσωρευμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. 

Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από τον Υπέρτατο Κόσμο, θα συνεισφέρει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών.

Η απελευθέρωση δεν μπορεί να δοθεί διαφορετικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμαστεί για τις μεγάλες αναπόφευκτες δοκιμασίες που έρχονται και που θα φέρουν το τέλος του εγωκεντρισμού.

Κάτω από τη Γη, προετοιμάζεται επίσης κάτι το εκπληκτικό. Μία μεγαλειώδης και εντελώς ασύλληπτη επανάσταση θα εκδηλωθεί σύντομα μέσα στη φύση. Ο Θεός έχει αποφασίσει να ανορθώσει αυτό τον κόσμο και θα το κάνει! Είναι το τέλος μιας παλαιάς εποχής.

Μία νέα τάξη θα έρθει να αντικαταστήσει την παλαιά, μία τάξη μέσα στην οποία θα Βασιλεύει η Αγάπη σ' ολόκληρη τη Γη.»

"H τελευταία προφητεία του Πέταρ Ντένωφ".
Δ.ΡΑΒΟΛΟΥ
Η ανθρωπότητα είναι γοητευμένη από τις προβλέψεις εκείνων που λανθασμένα αποκαλούμε επιστήμονες, οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γεμίζουν την Ανθρωπότητα με ψέματα και να παραποιούν την αλήθεια. Θα μιλήσουμε για τον Ερκόλουμπους ή Κόκκινο Πλανήτη , ο οποίος πλησιάζει τη Γη.

Σύμφωνα με κάποιες εκδοχές, οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει το βάρος του, και λένε ότι ζυγίσει τόσους τόνους και έχει τέτοια διάμετρο, σαν να ήταν παιχνίδι ενός παιδιού, αλλά δεν είναι έτσι. Ο Ερκόλουμπους ή Κόκκινος Πλανήτης είναι πέντε ή έξι φορές μεγαλύτερος από τον Δία. Είναι μια γιγαντιαία μάζα, την οποία τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει ή να εκτρέψει από την τροχιά της.

Οι κάτοικοι της Γης νομίζουν πως είναι ένα παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι η αρχή του τέλους για τον πλανήτη Γη. Είναι ήδη εδώ. Αυτό το γνωρίζουν οι υπόλοιποι κάτοικοι του ηλιακού μας συστήματος και έχουν μεγάλη προθυμία να μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τον κατακλυσμό, αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει, γιατί αυτή είναι η τιμωρία που μας αξίζει, για να θέσει ένα τέλος σε τόσο πολύ κακό.

Κάνω γνωστό ότι ο Ερκόλουμπους είναι μια δημιουργία, όπως ο κόσμος μας. Κατοικείται από τη δική του Ανθρωπότητα, η οποία είναι τόσο διεστραμμένη, όσο η δική μας. Κάθε πλανήτης, κάθε κόσμος έχει τη δική του Ανθρωπότητα. Ας μην πιστεύουν οι κύριοι επιστήμονες ότι μπορούν να επιτεθούν σε αυτόν τον πλανήτη και να τον διαλύσουν, γιατί οι κάτοικοι του έχουν επίσης όπλα, με τα οποία μπορούν να ανταπαντήσουν και να μας αφανίσουν αμέσως. Αν τους επιτεθούμε θα αμυνθούν και το τέλος θα έρθει πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό που τελικά συμβαίνει στο πήγαινε έλα της ζωής, είναι ότι τα πάντα επιστρέφουν στην αρχή ή στο τέλος τους. Στην ήπειρο Ατλαντίδα συνέβη το ίδιο πράγμα, με λιγότερη ένταση, αλλά σε αυτήν την επιστροφή των γεγονότων, ο πλανήτη μας ούτε καν θα αντέξει, το πολύ κοντινό πέρασμα του άλλου (Ερκόλουμπους), και θα γίνει κομμάτια. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι κύριοι επιστήμονες, επειδή νομίζουν ότι είναι πολύ δυνατοί και ικανοί να καταστρέψουν με τα όπλα τους ένα τέτοιο γιγαντιαίο πλανήτη και κάνουν μεγάλο λάθος.

Αυτό που θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι η καταστροφή του φημισμένου «Πύργου της Βαβέλ» που αυτοί έχτισαν. Τον έχουν ήδη ολοκληρώσει και τώρα έρχονται οι αρνητικές συνέπειες για όλη την ανθρωπότητα.
Οι επιστήμονες μπορεί να το αρνηθούν αυτό με τις θεωρίες τους, όπως και το κάνουν και το έχουν κάνει στο παρελθόν, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εξ αιτίας της υπερηφάνειας και μόνο, της ματαιοδοξίας και της επιθυμίας για εξουσία.

Θα γελάνε σαν τα γαϊδούρια που γκαρίζουν, επειδή δεν είναι σε θέση να μετρήσουν τις συνέπειες αυτού που έκαναν: Μόλυναν τον πλανήτη με ατομικές βόμβες για να τον ελέγξουν χωρίς να λάβουν υπόψη ότι υπάρχει ο Θεός και η δικαιοσύνη Του, και ότι θα συντρίψει τα πάντα. Στα θηρία δεν μπορείς να μιλάς για τον Θεό επειδή γκαρίζουν και με τις πράξεις τους τον αρνούνται, θεωρούν τους εαυτούς τους πως είναι θεοί αλλά δεν είναι έτσι.

Αυτές οι ψεύτικες εξουσίες που τώρα επικαλούνται θα μείνουν ερείπια τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, γιατί τα χρήματα πολύ σύντομα θα εξαφανιστούν και η πείνα και η φτώχεια θα τις τελειώσει. Δεν θα είναι σε θέση να αντέξουν ένα απλό τράνταγμα, και θα παραμείνουν παραλυμένοι από τον φόβο και τον τρόμο. Στη συνέχεια θα συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει πραγματικά Θεία Δικαιοσύνη, για να τιμωρήσει την διαστροφή.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, που όλος ο κόσμος προχωρά διασκεδάζοντας, ψάχνοντας χρήματα με κάθε κόστος, συνέβη επακριβώς στην Ατλαντίδα, όπου ο θεός της εποχής εκείνης ήταν το χρήμα, όπου οι θρησκείες απεικονίζονταν ως ένα χρυσό μοσχάρι.

Παρομοίως σε αυτή την εποχή το χρήμα είναι ο Θεός και κάνουν εντελώς λάθος. Οι πλούσιοι, που τόσο καυχώνται για την εξουσία τώρα, θα είναι οι πιο δυστυχισμένοι επειδή τίποτα δεν θα μπορούν να κάνουν έχοντας πολλά χρήματα, αφού κανείς δεν θα υπάρχει που να τους πουλά και κανείς που να αγοράζει από αυτούς. Θα γονατίζουν και θα παρακαλούν για ένα πιάτο φαγητό, και θα ουρλιάζουν σαν τα σκυλιά.

Όταν Εκόλουμπους πλησιάσει πιο κοντά στη Γη, και τεθεί δίπλα στον Ήλιο, θα ξεκινήσουν να εξαπλώνονται θανατηφόρες επιδημίες σε όλο το πλανήτη. Οι γιατροί, και η επίσημη επιστήμη δεν θα γνωρίζουν τι είδους ασθένειες είναι και πώς να τις θεραπεύσουν. Μπροστά στις επιδημίες θα μείνουν με τα χέρια ψηλά.

Η ζωή στον πλανήτη μας θα αρχίσει να εξαφανίζεται και τότε είναι που η ανθρωπότητα θα πρέπει να τρώει τα πτώματα των ομοίων τους, γιατί θα έχει έρθει η στιγμή της τραγωδίας, του σκότους: Δονήσεις στη γη, σεισμοί, δονήσεις στη θάλασσα (τσουνάμια), τα ανθρώπινα όντα θα ανισορροπήσουν διανοητικά, επειδή δεν θα μπορούν να φάνε ή να κοιμηθούν, και βλέποντας τον κίνδυνο, θα πέφτουν μαζικά στους γκρεμούς, εντελώς τρελοί.

Αυτή η φυλή θα εξαφανιστεί. Δεν θα μείνει ζωή στον πλανήτη και η Γαίες θα βυθιστούν στον ωκεανό, γιατί η ανθρωπότητα έφτασε στη μεγαλύτερη διαστροφή, και τώρα θέλει να μεταφέρει το κακό και σε άλλους πλανήτες και αυτό δεν πρόκειται να τους επιτραπεί.

Οι επιστήμονες και όλος ο κόσμος είναι γεμάτοι φόβο, χωρίς να έχει ακόμα ξεκινήσει η καταστροφή, αλλά ο φόβος του Θεού δεν υπάρχει σε κανένα γήινο. Πιστεύουν ότι είναι οι κύριοι και οι άρχοντες της ζωής, και ότι είναι παντοδύναμοι, αλλά πρόκειται να δουν τώρα ότι υπάρχει πράγματι η Θεϊκή δικαιοσύνη που μας κρίνει σύμφωνα με τα έργα μας.

Αυτό που δηλώνω σε αυτό το βιβλίο είναι μια προφητεία βραχυπρόθεσμη, γιατί ξέρω το τέλος του κόσμου, το γνωρίζω. Δεν τρομοκρατώ, αλλά προειδοποιώ, γιατί είμαι στενοχωρημένος για αυτή την φτωχή ανθρωπότητα, γιατί τα γεγονότα δεν περιμένουν και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο σε απατηλά πράγματα.

"Ερκόλομπους ή Κόκκινος Πλανήτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: