Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

ΟΙ 7 ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ (ΔΕΗΣΕΙΣ)
"7 Εκπληκτικές προσευχές στους πλανητικούς λόγους"

Κάθε προσευχή (δέηση) πρέπει να γίνεται την αντίστοιχη ημέρα.


ΓΑΒΡΙΗΛ
Είναι ο άγγελος της σελήνης

Χαρακτηριστικά:
Η Σελήνη: Οικογένεια-Παιδιά, Φαντασία, Συναισθήματα, Χειρωνακτική Εργασία, Καλλιέργεια, Νερά-Θάλασσα.


-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΓΑΒΡΙΗΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ)


Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΣΥ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

Ω! ΘΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΣΟΥ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΜΟΥ, ‘Η ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΟΥ, ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ... Ω! ΑΔΩΝΑΙ... ΝΙΞΑ... ΒΑΡΟΥΝΑ... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑΪΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.

ΡΑΦΑΗΛ

Είναι ο άγγελος του Ερμή


Χαρακτηριστικά:
Ερμής: Σχολείο-Εκπαίδευση, Επιστήμες, Νους-Σκέψεις, Κοινωνία
Επικοινωνία-Σχέσεις, Ιατρική-Θεραπεία, Μικρά Κοντινά Ταξίδια.


-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΡΑΦΑΗΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)


Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΡΑΦΑΗΛ ,ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΘΕΕ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΣΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ, Ή ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ· ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ω! ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.


ΟΥΡΙΗΛ
Είναι ο άγγελος της Αφροδίτης

Χαρακτηριστικά:
Αφροδίτη: Αγάπη, Έρωτας, Φαντασία, Τέχνες, Μουσική, Ποίηση, Ζωγραφική.

-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΥΡΙΗΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΙΤΗ)


Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΗΓΗ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ...ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,EΣΥ, ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΗΛΩΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ.

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ...ΘΕΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΙΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΕΛ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.


ΜΙΧΑΗΛ
Είναι ο άγγελος του Ήλιου
Χαρακτηριστικά:
Ήλιος: Φως, Πίστη, Χαρά,  Κατανόηση,  Μυστικισμός,  Αποφασιστικότητα, Δημιουργικότητα

-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΙΧΑΗΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΜΙΧΑΗΛ, ΗΛΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ, 
Ω! ΜΙΧΑΗΛ, ΕΥΦΥΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ω! ΜΙΧΑΗΛ, ΣΟΦΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ. 
ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.

Ω! ΜΕΓΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΣΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ, ΠΡΟΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

Ω! ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΛΑΤΣΙΜ, ΧΟΤΣΑΒΑΤ, ΣΑΓΛΑΜ, ΣΑΡΑΖΙΕΛ ΚΑΙ ΑΓΚΝΙ, ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΕΙΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΩ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ.


ΣΑΜΑΕΛ
Είναι ο άγγελος του Άρη

Χαρακτηριστικά:
Άρης: Δύναμη, Ενέργεια, Εξουσία.-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΜΑΕΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΜΠΤΗ)

ΣΑΜΑΕΛ, ΘΕΕ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ, ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, Ω! ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΚΑΘΕΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΘΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

Ω! ΕΝΔΟΞΕ ΣΑΜΑΕΛ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ, ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΗΘΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ.

Ω ΜΕΓΑ ΛΟΓΕ ΣΑΜΑΕΛ, ΑΣ ΚΑΤΕΛΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΣΟ Η ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, 
ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ, ΑΟΥΜ.


ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ
Είναι ο άγγελος του Δία

Χαρακτηριστικά:
Δίας: Δικαιοσύνη, Νόμος, Οικονομικά.


-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ...ΥΠΕΡΟΧΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ...ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΟΥ.

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ...ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΜΕΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ, ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ· ΕΓΩ ΣΥΝΑΙΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, 
ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.


ΟΡΙΦΙΕΛ
Είναι ο άγγελος του Κρόνου
Χαρακτηριστικά:
Κρόνος: Θάνατος (Ψυχολογικός -Φυσικός), Καλλιέργεια, Χρόνος, Σοφία, Επιμονή.


-ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΦΙΕΛ-
(ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ)

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ...ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, Ω! ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ Η ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΈΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ.

Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ, ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ· ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΩ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Ω ΟΡΙΦΙΕΛ...ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ, ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.


Απ΄το βιβλίο του Α.Δ.ΛΑΚΣΜΙ (Η Μαγεία των Αρωμάτων)

Δεν υπάρχουν σχόλια: