Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

(Kεφ.14-15) Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΚΕΦΑΛΑΙΑ 14-15

14. Ο παράδεισος
Ξεκίνησα νωρίς με έναν όμορφο καιρό θα έλεγα ανοιξιάτικος, αυτό μου έδινε χαρά. Λόγο αργίας πήγα και επισκέφτηκα τον Ερμή. Μπήκα στην σπηλιά τους χαιρέτησα με περίσσιο ενθουσιασμό, ο Ερμής με χαιρέτησε, ενώ ο Άρμπη με κοίταξε με τα μάτια γεμάτα συμπάθεια, έχοντας το σαγόνι ακουμπισμένο στα μπροστινά του πόδια, αδιάφορος για τον ερχομό μου, συνεχίζοντας να κοιτά πότε εμένα και πότε τον Ερμή.Όταν ρώτησα τον Ερμή τι έχει ο Άρμπη μου είπε:

«Τίποτα απλώς έκανε την πρωινή του βόλτα και επέστρεψε λίγο κουρασμένος, πρέπει να σε είχε δει να έρχεσαι για αυτό δεν του προκαλείς έκπληξη».

Καθίσαμε και οι δύο στις συνηθισμένες μας θέσεις, πίνοντας από τα περίεργα ροφήματα του Ερμή όταν τον ρώτησα: «Ερμή την προηγούμενη φορά που ήρθα μιλήσαμε για το δέντρο του καλού και του κακού σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για το δέντρο της ζωής, που είναι στη μέση του παραδείσου, αν και έχουμε ξαναπεί για αυτά, όταν πρωτογνωριστήκαμε, αλλά θέλω να μου πεις εσύ για αυτό , με περισσότερες λεπτομέρειες .»

«Το δέντρο της ζωής είναι πάλι η Σπονδυλική μας στήλη, που βρίσκεται στη μέση του παραδείσου δηλαδή στη μέση από το σώμα μας.»

«Και ο παράδεισος που αναφέρεται στην παλιά διαθήκη δεν υπήρχε;»

«Τον παράδεισο τον φτιάχνουμε μόνοι μας, για να καταλάβεις σήμερα θα έπρεπε η ανθρωπότητα να είχε περάσει στην τέταρτη διάσταση, να μην σου πω στην πέμπτη, αλλά η απληστία, η λαγνεία και οι πόλεμοι μας έχουν πάει πίσω. Τι άλλο ήθελα να σου πω; α ναι η σεξουαλική εγκράτεια είναι αυτό που φτιάχνει το δέντρο της ζωής. »

«Ναι το έχω καταλάβει, δηλαδή πως γίνεται η σεξουαλική εγκράτεια;»

«Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αυτά τα έχουμε πει, με το ταντρικό σεξ.»

«Όχι εννοώ με τις ενέργειες.»

«Όταν δουλεύουμε με τις ενέργειες και ισορροπούμε τα κέντρα φτιάχνουμε το υδρογόνο -Η12μετατρέποντας τις ενέργειες φτιάχνουμε την ιερή φωτιά το Ηsi12 και με την ιερή φωτιά που ανεβαίνει από σπόνδυλο σε σπόνδυλο ξυπνάμε το ιερό φίδι παράλληλα η ενέργεια περνάει από τους τέσσερις ίππους της αποκάλυψης δηλαδή τους ενδοκρινείς αδένες, που ο πρώτος ίππος είναι ο λευκός, συμβολίζει την αγνότητα στους σεξουαλικούς αδένες, μετά περνάει στον δεύτερο ίππο πυρρός, δηλαδή ερυθροκίτρινος, που αναφέρεται στον προστάτη και την μήτρα αντίστοιχα. Και μετά στον τρίτο ίππο, που αναφέρεται στα επινεφρίδια, που είναι μέλας, δηλαδή μαύρος και έπειτα στον τέταρτο ίππο, που είναι χλωρός, δηλαδή κιτρινοπράσινος και είναι ο θύμος αδένας.»

«Όταν περνάνε οι ενέργειες αυτές, από τους αδένες αυτούς γίνεται κάτι;»

«Βλέπω δεν διάβασες το μεταφρασμένο βιβλίο της αποκάλυψης που σου έδωσα αλλιώς δεν θα το ρώταγες αυτό.»

«Όχι μόνο το ξεφύλλισα στα γρήγορα και το άφησα.»

«Λοιπόν όταν αποκτήσουμε αγνότητα περνάμε στην χριστικοποίηση, μας δίνεται στους εσωτερικούς κόσμους, ένα μικρό πυρογενές σπαθάκι, για να πολεμάμε τα εγώ μας, στην πορεία όσο προχωράμε το σπαθάκι μεγαλώνει. Έπειτα όταν περνάμε στον προστάτη, αποκτούμε εσωτερική ηρεμία, ελέγχουμε την σεξουαλική μας ενέργεια. Μετά από τα επινεφρίδια που έχουμε έλεγχο πάνω στα πάθη, αποκτάμε περισσότερη δύναμη. Και φτάνουμε στον θύμο αδένα που επαναλειτουργεί και νιώθουμε αληθινή αγάπη, όπως στα παιδικά μας χρόνια, νιώθουμε αποστροφή στα εγώ μας και θέλουμε να τα νικήσουμε. Συνεχίζουμε στον θυρεοειδή, που εκεί αρχίζουμε να αποκτάμε τα ανώτερα σώματα, κατόπιν προχωράμε, στην υπόφυση, έχουμε μια αίσθηση σαν κάτι να προεξέχει από το κούτελο, αντιλαμβανόμαστε ένα φως που μας ανοίγεται μπροστά μας, άμα φτάσεις εκεί θα δεις πολλά πράγματα θαυμαστά που συμβαίνουν, και τέλος η επίφυση επαναλειτουργεί και επικοινωνούμε με τον Θεό.

«Για όλα αυτά το λένε το δέντρο της ζωής.»

«Και όχι μόνο, το βασικό είναι ότι παύει να υφίσταται ο θάνατος σε κάποιον που τα καταφέρει όλα αυτά.»

«Και γιατί το λες αυτό;»

«Γιατί ο κάθε άνθρωπος που θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο, βλέπει ότι αυτός ο κόσμος που ζούμε τώρα είναι ψεύτικος, δεν υπάρχει θάνατος, αλλά μόνο μετάβαση, από ένα επίπεδο σε άλλο.»

«Και γιατί τον λες ψεύτικο;»

«Γιατί κάτι το πραγματικό είναι αθάνατο και για πάντα, ότι φθείρεται είναι προσωρινό.»

«Τότε και η ψυχή φθείρεται.»

«Η Ελεύθερη ψυχή δεν φθείρεται και αυτή που δίνει ζωή στα εγώ μας επίσηςδεν φθείρεται, απλώς είναι εγκλωβισμένη.»

«Υπάρχει όμως η έκφραση, πονάει η ψυχή, ή θλίβεται η ψυχή μου, ή το χάρηκα με την ψυχή μου, ή το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.»

«Αυτό το λέμε σαν έμφαση να δείξουμε κάτι. Η ψυχή δεν πονάει, ή ότι άλλο λες, τα εγώ μας είναι αυτά που πονάνε ή χαίρονται.»

«Πως καταλαβαίνουμε τη ψυχή μας.»

«Η ψυχή δεν φτάνει στα άκρα είναι στη μέση του εκκρεμούς, είχαμε πει ότι η ψυχή ή μάλλον η ουσία είχαμε πει, είναι αυτή που ζει το εδώ και τώρα, διαχωρίζεται σε παρατηρητή και παρατηρούμενο.»

Κοίταξα τον Ερμή με αστεία διάθεση και χαμογελώντας ρώτησα: «Και ποιος παρατηρεί τον παρατηρητή;»

«Μη γελάς είναι ωραία η ερώτηση που έκανες, κανονικά όταν διαχωριζόμαστε σε παρατηρητή και παρατηρούμενο, είμαστε σε ανάμνηση εαυτού, τότε μπαίνει μαζί μας ταυτόχρονα η ανάμνηση του Είναι μας.»

«Και τι σημαίνει ανάμνηση του Είναι;»

«Σημαίνει ότι είμαστε σε αυτοπαρατήρηση, μαζί με το Είναι μας, κανονικά πρέπει να τους αντιλαμβανόμαστε μαζί σαν ένα πράγμα μέσα μας. Όταν ζούμε το εδώ και τώρα και αυτό μας κάνει να νομίζουμε ότι κάτι μας παρατηρεί, τότε δεν έχουμε διαχωριστεί σωστά, γιατί μπαίνει στη μέση ο νους μας. Στο διαχωρισμό που κάνουμε από τα εγώ, αυτό που κάνουμε είναι ότι τα ίδια μέρη του Είναι μας συντονίζονται με τα θεϊκά συμπαντικά μέρη μας. Αυτοί είναι που μας έδωσαν όλα αυτά που μας κάνουν ανθρώπους, όταν ταυτιζόμαστε με τα εγώ μας δεν είμαστε άνθρωποι, είμαστε ότι θέλουν τα εγώ μας, μια είμαστε θυμώδεις, μια λαίμαργοι, μια το άλφα ή το βήτα εγώ μας.»

«Δηλαδή πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα, πρώτα ο Θεός.»

«Ναι καλά το είπες, ο Θεός αντιπροσωπεύει και όλα τα μέρη του Είναι μας.»

«Ο Ιησούς Χριστός είχαμε πει ότι είναι ένα μέρος του Είναι μας, ο βαπτισμός τι αντιπροσωπεύει;»

«Ο βαπτισμός ο πραγματικός είναι η μετατροπή των σεξουαλικών ενεργειών σε παντρεμένο ετερόφυλο ζευγάρι που σηκώνει την Ιερή φωτιά συγκεκριμένα το πρώτο φίδι φωτιάς με την αλχημεία, τότε πρέπει να γίνεται η τελετουργία του βαπτισμού.»

«Και πως ξέρει ο ιερέας ότι έχουμε σηκώσει την ιερή φωτιά;»

«Ωραία ερώτηση με τα σημερινά δεδομένα. Ο ιερέας πρέπει να έχει σηκώσει και τα επτά φίδια φωτιάς, για να έχει γίνει ιερέας, και μέσα από διαπίστωση που αντιλαμβάνεται από τους ανώτερους κόσμους μπορεί να κάνει τον βαπτισμό που είναι μια ιερή συμφωνία σεξουαλικής αγνότητας, πρώτα πρέπει να έχει προηγηθεί γάμος. Σημαντικό είναι να δουλεύουμε και με τους τρεις παράγοντες.»

«Είναι αυτό που είχε πει ο Ιωάννης ο βαπτιστής, ότι αυτός που θα έρθει μετά από μένα θα βαπτίζει με πυρ και άγιο πνεύμα;» απάντησα ρωτώντας, για να επιβεβαιώσω ότι αυτά που συζητάμε είναι γραμμένα στην αγία γραφή.

«Είναι απαραίτητο να τα συγκρίνει όλα με αυτά που λένε οι άγιες γραφές.»

«Ναι έτσι διαπιστώνω ότι τα μη ερμηνευμένα σημεία της αγίας γραφής μας παραπέμπουν στον χριστιανικό εσωτερισμό.»

«Θα σε απογοητεύσω γιατί η βάπτιση δεν είναι χριστιανικό, ούτε εβραϊκό προνόμιο, στα αρχαία ινδουιστικά ιερά βιβλία στο Ραμαγιάνα, ο Ράμα βαπτίζεται από τον Γκουρού του.»

«Πάντως όπως και να έχει υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η βάπτιση μας απαλλάσσει από το προπατορικό αμάρτημα και παράλληλα δίνουμε και ένα όνομα, εσύ τι λες;»

«Ότι είναι μια απλή τελετουργία χωρίς τίποτα το εσωτερικό.»

«Και πως θα δίναμε ένα όνομα σε έναν άνθρωπο για να καταχωρείται στη μνήμη των συμπολιτών μας.»

«Απλά παρακαλάμε το Είναι μας, να μας δείξουν ποιο είναι το όνομα που πρέπει να δώσουμε σε έναν άνθρωπο, που φέραμε στη ζωή, να έχει την δόνηση που θα τον εξελίξει σε αυτό που πρέπει να μάθει σε αυτή την ζωή.»

«Και πως το κάνουμε αυτό;»

«Απλά όταν γεννηθεί το παιδί μας, την νύχτα που πέφτουμε για ύπνο, ρωτάμε συνέχεια τους θεϊκούς γονείς μας, μέχρι να μας πάρει ο ύπνος ποιο είναι το όνομα που πρέπει να δώσουμε στο παιδί μας, και θα πάρουμε απάντηση.»

«Και αν δεν πάρουμε απάντηση;»

«Θα επιμείνουμε μέχρι να πάρουμε απάντηση.»

«Το δικό μου όνομα κάπως έτσι μου το έδωσαν οι φυσικοί μου γονείς. Αυτό είναι το πραγματικό μου όνομα;»

«Μπορεί και να είναι, συνήθως μας δίνουν το πραγματικό όνομα σε κάποιο σημείο του δρόμου, στην πέμπτη μύηση της φωτιάς, μην με ρωτήσεις τι είναι η πέμπτη μύηση της φωτιάς, θα σου πω μόνο απλά ότι αν σηκώσουμε την ιερή φωτιά την πέμπτη φορά, αποκτάμε την πλήρη συνείδηση, όταν περάσει η ουσία στον αιτιατό κόσμο.»

«Ο Ιησούς Χριστός ή ο Ιωάννης ο πρόδρομος είχαν τα πραγματικά τους ονόματα;»

«Πρέπει, Ιησούς στα εβραϊκά, σημαίνει Σωτήρας και Ιωάννης στα αρχαία ελληνικά ιωα σημαίνει βοήθεια και νης εγείρω.»

«Έτσι που τα λες τα πράγματα με την εγκράτεια που θα ασκούμε δεν θα μπορούμε να κάνουμε παιδιά.»

«Άμα θέλουν παιδιά το αντρόγυνο πρέπει να παρακαλάει του θεϊκούς γονείς κατά την διάρκεια της αλχημείας να τους βοηθήσουν να φέρουν μια ανώτερη ψυχή στον κόσμο. Κανονικά δεν είναι όλα τα ζευγάρια απαραίτητο να φέρουν μια ψυχή στον κόσμο.»

«Γιατί το λες αυτό;»

«Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι να γίνουν γονείς, γιατί με την βία να γίνουμε γονείς; μπορεί να καλέσουμε κατώτερες ψυχές. Αν είμαστε σε ανώτερα επίπεδα μπορεί να μην υπάρχουν ψυχές ανώτερες να βοηθήσουμε.»

«Αυτό δεν το πιστεύω να το δεχθούν οι άνθρωποι σήμερα.»

«Ναι φυσικό είναι γιατί είμαστε υλιστές και θέλουμε να μην χαθεί η περιουσία μας μετά θάνατον, και για να έχουμε κάποιον να μας προσέχει στα γεράματα, στους πρωτόπλαστους και στα πρωτοχριστιανικά χρόνια το σεξ δεν γινόταν για ικανοποίηση, ούτε για απόλαυση, ούτε για διαιώνιση του είδους, ήταν το πνευματικό μέρος που δεν υπήρχε ντροπή, μόνο η ευδαιμονία που χάριζε ή ένωση δύο ετερόφυλων ανθρώπων μόνο μέσα από την ηδονή. Πρέπει να παρακαλάμε το Θεό να ευλογήσει το σπέρμα μας, για να φέρουμε μια ανώτερη ψυχή στον κόσμο αλλά δεν θα στο συνιστούσα γιατί θα περάσουμε μια πολύ δύσκολη εποχή σαν ανθρωπότητα.»

«Δυστυχώς με τα σημερινά δεδομένα και με τον υλισμό που υπάρχει και η ανασφάλεια δεν με βοηθάνε να αναπτυχθώ σαν άνθρωπος, γιατί ταυτίζομαι στη δουλειά μου και οι πειρασμοί είναι παντού,» είπα με λυπημένο ύφος.

«Θα σου πω πιστεύω ότι στο πολύ μέλλον, όταν όλα ότι παράγουμε, τα κάνουμε με μηχανήματα και αυτά που παράγονται δεν ανήκουν σε ένα, δύο, δέκα ή τριακόσια άτομα, όταν τίποτα δεν θα ανήκει σε κανέναν αλλά σε όλους, και γίνουν όλοι πιο πνευματικά άτομα, με περισσότερη συνείδηση με σκοπό την αυτοπραγμάτωση και υπάρξει πραγματικός σεβασμός στο σεξ. Και τα παιδιά μας θα ανήκουν σε όλους, και από την ηλικία των επτά ετών θα παίρνουν μια σωστή διαπαιδαγώγηση, εμείς δεν θα σκοτωνόμαστε στη δουλειά αλλά θα δουλεύουμε πολύ λιγότερο χρόνο για όλους, χωρίς χρήματα, τότε θα έχουμε περισσότερο χρόνο για το εαυτό μας, σήμερα πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθειες.»

«Είναι δυνατόν να γίνουν αυτά;»

«Πρέπει γιατί η απληστία τρώει ένα μεγάλο μέρος από την συνείδησή μας, και πρέπεινα νικήσουμε τη λαγνεία, και να ξεφύγουμε από τις γεννήσεις. Πρέπει να αυξήσουμε συνείδηση για να ξεφύγουμε από την κακία και την προσωπική μας καλοπέραση γιατί αυτά μας δείχνουν την άγνοια που έχουμε, χωρίς γνώση.»

«Μα τόσοι επιστήμονες υπάρχουν.»

«Ρώτησε τους αν έχουν γνώση και θα δεις, αυτοί αγνοούν ότι αγνοούν.

Η πραγματική γνώση είναι η γνώση της καρδιάς.»

«Νομίζω.. Καταλαβαίνω τι λες γνώση της καρδιάς.»

«Και ποια είναι αυτή η γνώση;» ρώτησε.

«Η γνώση που μας δίνουν τα μέρη του Είναι μας,» είπα.

«Ναι είναι η γνώση που μας δίνει το Είναι μας μέσα από την διαίσθηση, όταν θα έχουμε επικοινωνία με το Είναι μας.»

«Το Είναι μας, μας βοηθάει και με την δουλειά που κάνουμε με την εγκράτεια;»

«Ναι πρέπει να παρακαλάμε την θεϊκή μας Μητέρα να μας βοηθάει να μετατρέπουμε αυτές τις ενέργειες ή για να φέρουμε ένα παιδί στον κόσμο, καλύτερα αν κάποιος βρει την ιδανική σύντροφο, να κάνει αλχημεία κάθε μέρα, και τα παιδιά τα συλλαμβάνουμε γύρω στις δέκα η ώρα το βράδυ, εκείνη την ώρα περνάει ο άγγελος της ζωής, αν πιάσουμε παιδί πρέπει να απέχουμε από τη γυναίκα για εννέα μήνες.»

«Αυτή η ενέργεια δεν κρατιέται για εννέα μήνες τι πρέπει να κάνει ένας άντρας;»

«Να μετατρέπει αυτές τις ενέργειες με το Χαμ Σαχ.»

«Τι είναι το Χαμ Σαχ.»

«Δεν με αφήνεις να σου εξηγήσω, Λοιπόν φανταζόμαστε τις ενέργειες στους γενετικούς αδένες σαν ατμούς να ανεβαίνουν με το Χαμ από τα δύο φίδια όπως είναι το κηρύκειο του Ερμή στον εγκέφαλο και από εκεί με το Σαχ το διοχετεύουμεαπό τα ρουθούνια στην καρδιά.»

«Ο θεός Ερμής έχει σχέση με αυτά τα μυστικά;»

«Ναι ο θεός Ερμής είναι αυτός που έχει αυτό που λέμε τα ερμητικά μυστικά, είναι ο αρχάγγελος Ραφαήλ στην θρησκεία.»

«Ξέρουν άνθρωποι σήμερα τα ερμητικά μυστικά;»

«Ναι υπάρχει ένας αναστημένος δάσκαλος, που αποκάλυψε όλα τα ερμητικά μυστικά που είχαν σχέση και με τα Ελευσίνια μυστήρια.»

«Και ποιος είναι αυτός;»

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πεσμένος άγγελος, κατάφερε σε αυτήν την ζωή, στον 20ο αιώνα, να γεννηθεί με παραπάνω συνείδηση, θυμόνταν τις προηγούμενες ζωές του, έδωσε όλη τη μυστική γνώση.»

«Είπες πριν για τα Ελευσίνια μυστήρια και για μυστικά.»

«Ναι τι θέλεις να μάθεις;»

«Τα μυστικά είχαν σχέση με τους τρεις παράγοντες;»

«Ναι.»

«Τότε πως υπήρχαν εταίρες;»

«Οι εταίρες δεν ήταν πόρνες έτσι όπως ακούγεται στην εποχή μας. Μη με ρωτάς θα σου πω, ήταν γυναίκες που είχαν έναν σύντροφο με σκοπό την ηδονή και ανταλλαγή ενεργειών, αν κάποιος αποτύχανε το σκοπό του τον έδιωχναν σαν βέβηλο από τον ναό και έτσι οι εταίρες μπορούσαν να αλλάξουν σύντροφο.

Κάνανε γυμνιστικούς χορούς και κάνανε όλοι ομαδικά αλχημεία, χωρίς να αλλάζουν συντρόφους.Δούλευαν και αυτές παράλληλα μαζί με τους συντρόφους τους με τις κολάσεις δηλαδή με τα ελαττώματα τους.»

«Πιστεύω ότι τα μυστικά που σχετίζονται με τους τρεις παράγοντες πρέπει να ανακοινώνονται με λεπτομέρειες στους συνανθρώπους μας.»

«Μη το πιστεύεις αυτό καλό θα ήταν να διδάσκονταν στα σχολεία από νεαρή ηλικία, για να έχουμε καλούς πολίτες αργότερα, με μόρφωση που θα παίρνουν από ανώτερα επίπεδα συνείδησης, δηλαδή Γνώση πραγματική, γιατί η άγνοια μας κάνει κακούς.»

«Θα μπορούσε κάποιος να γράψει ένα βιβλίο να διαδώσει αυτή την γνώση;»

«Θα μπορούσε, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει ανταπόκριση.»

«Έτσι θα μπορούσε να δώσει τον τρίτο παράγοντα.»

«Καλό είναι να δίνεις τον τρίτο παράγοντα σε όποιον στο ζητήσει και σε όποιον νομίζεις ότι το έχει ανάγκη.»

«Νομίζω ότι όλη η ανθρωπότητα το έχει ανάγκη.»

Έφυγα για το σπίτι λίγο νωρίς με τον ήλιο να σκορπίζει άπλετα την
αναζωογονητική του ενέργεια παντού.


15. Το ένστικτο

Η δροσερή ανοιξιάτικη μέρα με παρέσυρε να πάρω τα βουνά για μια επίσκεψη στον φίλο μου τον Ερμή. Όταν έφτασα στην σπηλιά ο Ερμής έπινε κάποιο από τα περίεργα ροφήματα του, ο Άρμπη δεν μου έδωσε σημασία, με κοίταξε για λίγο και συνέχισε να κοιτάζει αδιάφορα έξω από την σπηλιά. Ο Ερμής μου πρόσφερε ένα ρόφημα, όταν τον ρώτησα «τι έχει πάλι ο Άρμπη;»

«Τίποτα μάλλον επειδή είναι εποχή ζευγαρώματος κάνει πολλές βόλτες και έρχεται κουρασμένος και δεν έχει διάθεση.»

»Εσύ τι ήρθες να με ρωτήσεις;»

«Ήρθα σαν απλή επίσκεψη αλλά τώρα που συζητάμε μου δημιουργήθηκαν ερωτήματα.»

«Σαν τι.»

«Τα ζώα ξέρουμε ότι τα οδηγεί το ένστικτο. Στον άνθρωπο πως λειτουργεί το ένστικτο;»

«Καλά πως σου ήρθε αυτήη ερώτηση τι νομίζεις ότι τα ξέρω όλα ή πας να μου βάλεις τρικλοποδιά;» Γέλασε και συμπλήρωσε: «πλάκα κάνω.»

«Την αφορμή μου την έδωσε ο Άρμπη και μια συζήτηση που είχαμε όταν γνωριστήκαμε που είπες για το ένστικτο χωρίς να πούμε περισσότερα.»

«Που το θυμάσαι αυτό. Λοιπόν το ένστικτο είναι ένα κέντρο, το ένστικτο κέντρο, είναι ένα σοφό κέντρο που δεν παίρνει εκπαίδευση αν προσπαθήσεις να το εκπαιδεύσεις μπορεί να αρρωστήσεις και να σκοτωθείς ακόμα, για να καταλάβεις, ο άνθρωπος έχει πέντε κέντρα, αν θυμάμαι σου τα είχα πει, είναι το σεξουαλικό κέντρο, που βρίσκεται στα γεννητικά μας όργανα,το ένστικτο που βρίσκεται στο ηλιακό πλέγμα, το συγκινησιακό που είναι στην καρδιά, το κινητικό που βρίσκεται στον αυχένα και το διανοητικό στον εγκέφαλο,έτσι έχουμε τρεις εγκεφάλους.»

«Αφού μιλάμε για κέντρα και εσύ μου λες για εγκεφάλους.»

«Ναι δεν με αφήνεις να τελειώσω την ανάλυση, λοιπόν αυτά τα πέντε κέντρα χωρίζονται σε τρεις εγκεφάλους, στο κινητικό-ένστικτο-σεξουαλικό ο ένας εγκέφαλος, στο συγκινησιακό, και στον διανοητικό εγκέφαλο.»

«Γιατί τους λες εγκεφάλους.»

«Γιατί ο κάθε εγκέφαλος έχει ένα ανεξάρτητο τρόπο να λειτουργεί, ο διανοητικός εγκέφαλος αναλύει και επεξεργάζεται ότι αντιλαμβάνεται από τις πέντε αισθήσεις, υπάρχει ο συγκινησιακός εγκέφαλος, η καρδία που υπάρχει ο εσώτερος, που άμα δεν λειτουργούμε μέσω της καρδιάς, μπορεί να κάνουμε λάθη, γιατί η ελεύθερη βούληση που έχουμε, αν κινηθεί από το ένστικτο ή το διανοητικό συνήθως προβάλλονται από τα εγώ μας, εκεί μπορεί να κάνουμε λάθος στην καρδιά νιώθουμε ένα άσχημο συναίσθημα που μας καταβάλει, εκεί πρέπει να δούμε ποιο είναι το λάθος που κάναμε και να το σκοτώσουμε το ελάττωμα και να μην το επαναλάβουμε, να μετανοήσουμε. Το κινητικό-ένστικτο σεξουαλικό είναι ο εγκέφαλος εκείνος που δρα για την αυτοσυντήρηση μας, είναι ο εγκέφαλος του ηλιακού μας πλέγματος, είναι ο χώρος που ζουν τα εγώ μας.»

«Τελικά τι πρέπει να είμαστε διανοητικοί ή συγκινησιακοί.»

«Στην αρχή πρέπει να είμαστε διανοητικοί και να το ελέγχουμε από το συγκινησιακό, πρέπει μέσα από τους τρεις παράγοντες να αναπτύξουμε το ανώτερο συγκινησιακό και το ανώτερο διανοητικό.»

«Αν κάποιος είναι ενστικτώδης;»

«Καλά το είπες υπάρχουν αυτοί οι τρεις τύποι ανθρώπων, ο ενστικτώδης πρέπει να σταματήσει να τον οδηγούν τα εγώ του, να γίνει συγκινησιακός και μετά διανοητικός και μετά να ανέβει.»

«Και πως αλλάζει ένας ενστικτώδης σε διανοητικό;»

«Πρώτα πρέπει να γίνει συγκινησιακός τύπος και μετά διανοητικός.»

«Και πως γίνεται αυτό;»

«Πηγαίνοντας στη φύση, να ακούει με την καρδιά του τη φύση, να ακούει απαλή μουσική, κλασική μουσική, να βλέπει έργα τέχνης, ποίηση, γενικά ότι θα μπορεί να του φέρνει έμπνευση, Τα συγκινησιακού τύπου άτομα πρέπει να διαβάζουν και κυρίως να κάνουν διαλογισμό. Δυστυχώς τα ενστικτώδη άτομα κινούνται μηχανικά, όπου τους οδηγεί το εγώ τους, τα συγκινησιακού τύπου,
τους αρέσει να ζουν μέσα από κατώτερες συγκινήσεις, τα πάθη τους και τις ζωικές τους επιθυμίες, ο διανοητικός τύπος του αρέσει να σκέφτεται συνέχεια και δρα μέσα από τις σκέψεις του, αυτός είναι ο πύργος της Βαβέλ, διάφοροι τύποι ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον.»

«Το πάθος δεν το θεωρώ και τόσο κακό, νομίζω ότι μας βοηθάει να ξεχωρίζουμε σε πράγματα που κάνουμε για την κοινωνία μας.»

«Ναι υπάρχουν πάθη που μας οδηγούν για το προσωπικό μας καλό και δεν παύουν να είναι για υλικούς σκοπούς.»

«Το πάθος το συνοδεύω πιο πολύ με τον έρωτα»

Το ερωτικό πάθος βασίζεται στη λαγνεία. Η λαγνεία όταν δύο άνθρωποι φτάνουν σε μια ώριμη ηλικία, φεύγει, ξεφτίζει και αυτοί οι άνθρωποι για να επιβεβαιώσουν τον ανδρισμό τους ή τη θηλυκότητα αντίστοιχα πηγαίνουν με άλλα άτομα και συνήθως πιο νεαρής ηλικίας για να νιώσουν ότι τα καταφέρνουν ακόμα, ενώ ένα άτομο που σέβεται τον έρωτα σαν πράξη ζωής και το βλέπει σαν κάτι ιερό δεν βαριέται τη γυναίκα του ή τον άνδρα αντίστοιχα και τον βλέπει ο ένας τον άλλον σαν μέρος του εαυτού του, ας έρχονται τα γεράματα, ο έρωτας θα είναι κάτι καθημερινό σαν ηδονή και όχι απόλαυση.»

«και για τους ομοφυλόφιλους τι έχεις να πεις;»

«Κοίτα, αν ένα άτομο εξασκεί αυτόν τον παράγοντα και δεν αποσκοπεί στην απόλαυση αλλά μόνο στην ηδονή που μας οδηγεί στη θέωση, πιστεύω ότι δεν θα υπήρχε ομοφυλοφιλία.»

«Μα αν κάποιος γεννηθεί ομοφυλόφιλος;»

«Η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή. Κανένας δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος. Εμείς σαν άνθρωποι άντρας ή γυναίκα έχουμε το αρσενικό και το θηλυκό στοιχείο μέσα μας, αν αφήσουμε να μας καταβάλλει το θηλυκό στοιχείο σε έναν άντρα τότε γινόμαστε ομοφυλόφιλοι;»

«Μα υπάρχουν άτομα που τους ελκύει το ίδιο φύλο, από την γέννησή τους.»

«Αυτοί είναι από προηγούμενες ζωές που εξάντλησαν την σεξουαλική τους ενέργεια και γίνανε ομοφυλόφιλοι και σε αυτήν την ζωή ήρθαν να συνεχίσουν το πάθος τους. Κανονικά πρέπει να ισορροπούμε αυτά τα δύο φύλα μέσα μας.

«Πως γίνεται αυτή η ισορροπία;»

«Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας δεν έχει ανάγκη να το δείχνει, ξέρει ότι είναι άντρας, βλέπει τους άλλους και με τη θηλυκή ψυχή του.»

«πως γίνεται αυτό;»

«Ένας άντρας κατανοεί τους άλλους, δεν τους κρίνει από τις αδυναμίες τους, ούτε προσπαθεί να προβάλλει τον εαυτό του μέσα από τα εγώ του δείχνοντας ότι είναι άντρας μειώνοντας τους άλλους, αυτό το κάνει το εγώ του, ένας άντρας προστατεύει τη γυναίκα του, τα παιδιά του από οποιοδήποτε κίνδυνο, εργάζεται,
φέρνει την τροφή στο σπίτι, μιλάει στα παιδιά, προσπαθεί να είναι παράδειγμα, μιλώντας, προσπαθώντας να τους πει ποιο είναι το σωστό, αν κάνουν ένα λάθος πρέπει να μάθει να ελέγχει την τεστοστερόνη να τα τιμωρεί χωρίς φωνές.»

«Και η γυναίκα;»

«Η γυναίκα πρέπει να είναι σπίτι, να φροντίζει το σπίτι να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά να φροντίζει για τη σωστή διατροφή, τη μελέτη, να φροντίζει κανονικά να τα βάλει στο σωστό δρόμο, χωρίς φωνές, να αναπτύξουν ανώτερα επίπεδα συνείδησης, να μάθουν να δουλεύουν με τα ελαττώματα τους, να αναπτύξουν εξωσωματικές εμπειρίες και να τα καθοδηγεί πώς να βγουν στον αστρικό κόσμο, πώς να συναντήσουν δασκάλους για να πάρουν μια αληθινή γνώση.»

«Και αυτό με το αστρικό πως μπορεί να το καταφέρει;»

Κανονικά όλοι βγαίνουμε αστρικό κάθε βράδυ απλώς βγαίνουμε ασυνείδητα.

«Πως βγαίνει κάποιος συνειδητά;»

«Χρειάζεται δύο με τρεις μήνες να είναι συνειδητός κατά τη διάρκεια της ημέρας να ζει το εδώ και το τώρα, να είναι σε ανάμνηση για να μπορεί και στον κόσμο των ονείρων να είναι συνειδητός χωρίς να προβάλλει τα εγώ του σε αυτόν τον κόσμο.»

«Υπάρχει τρόπος να είναι κάποιος συνέχεια συνειδητός;»

Με κοίταξε για λίγο χωρίς να μιλά σαν να προσπαθούσε να θυμηθεί κάτι ή φαίνονταν να αναρωτιόνταν αν έπρεπε να μου πει. Έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω και είπε: «Αν προσέξεις τον εαυτό σου θα δεις ότι ο νους συνήθως περιτριγυρίζεται από σκέψεις που δεν τον αφήνουν να ζει το εδώ και τώρα, η κάθε σκέψη είναι ένα εγώ, υπάρχει ένας τρόπος να μην αφήνεις να σε παίρνουν τα εγώ.»

«Πως;»

«Υπάρχει ένας τρόπος να νικήσεις το νου και να θυμάσαι τον εαυτό σου, να λες ένα μάντραμ ή μια λέξη που σου αρέσει συνέχεια.»

«Ένα παράδειγμα;»

«Ένα μάντραμ είναι το μάντραμ ΩΜ είναι ο ήχος που ταξιδεύει στο σύμπαν από την δημιουργία του. Άλλο που μπορείς να κάνεις σαν μάντραμ δικό σου, είναι να λες την λέξη αγάπη, ή μαζί αγάπη.»

«Μου είναι πολύ δύσκολο γιατί εργάζομαι και έτσι δεν πιστεύω ότι θα το λέω συνέχεια.»

«Ναι το ξέρω, απλά θα ξεκινήσεις να το λες και ας ταυτίζεσαι με οτιδήποτε και όταν το θυμηθείς το ξανά λες, σιγά σιγά θα σου γίνει βίωμα, θα θυμάσαι που ταυτίστηκες την κάθε φορά και θα προσπαθείς την επόμενη φορά να το θυμάσαι, με τον καιρό θα τα καταφέρεις και όταν ακόμα μιλάς με οποιοδήποτε άνθρωπο.»

«Μου φαίνεται δύσκολο αλλά τώρα καταλαβαίνω αυτό που έλεγες ότι η δουλειά μας στερεί από την πνευματικότητα, είναι λογικό γιατί τα πιο πολλά προβλήματα προέρχονται από τον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε κάθε μέρα και ο νους γυρίζει γύρω από αυτά πιο πολύ.» είπα.

«Για να καταλάβεις θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε σημείο ώστε σε μεγάλες αποστάσεις θα επικοινωνούσαμε με το μυαλό μας.»

Ήξερα για την τηλεπάθεια και ήθελα να τον ρωτήσω για κάτι πιο προχωρημένο: «Αυτό πως το εξηγείς; θα μπορούσαμε να επικοινωνούμε και με άτομα άλλων διαστάσεων;»

«Ακόμα και κατοίκους άλλων πλανητών.»

«Υπάρχει κάποιος τρόπος για αυτή την προσέγγιση;»

«Υπάρχει αλλά όσο έχουμε τα εγώ μας να μας περιτριγυρίζουν, περισσότερο μπορούμε κακό να κάνουμε παρά καλό.»

«Γιατί;»

«Γιατί μπορούμε να αλλάξουμε την αλήθεια μέσα από το επικοινωνιακό κανάλι του άλλου, διοχετεύοντας μια εικόνα δικιά μας σαν να ήταν δικιά του παραβιάζοντας τον διανοητικό του κόσμο παρά τη θέληση του.»

«Ακόμα και αυτών που βρίσκονται σε άλλους πλανήτες;»

«Όχι γιατί αυτοί μπορούν να αντιληφθούν την κάθε σκέψη μας την κάθε στιγμή, όταν αντιλαμβάνονται μια σκέψη που γίνεται με αλτρουιστικούς σκοπούς θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση, πιο πολύ για να προχωρήσουμε εσωτερικά και τεχνολογικά, όχι για σκοπούς που έχουν την υλική μας αποκατάσταση του καθένα μας ξεχωριστά αλλά μόνο αν ήταν για μαζικά σε έναν πλανήτη που δεν θα είχε σύνορα.»

«Αυτά που μου λέτε δείχνουν ότι είναι θεοί.»

«Θεοί δεν θα το έλεγα, αλλά αγγέλους μπορεί.»

«Δηλαδή θέλεις να πεις ότι οι εξωγήινοι είναι οι άγγελοι;»

«Ναι.»

«Και αυτά που λέγαμε ότι κατοικούν στις ανώτερες διαστάσεις;»

«Κοίτα αυτοί μπορούν να επέμβουν στον κόσμο μας, εμείς δεν μπορούμε στο δικό τους, εκτός και αν φτιάξουμε το αιθερικό ή ζωτικό σώμα, ή τα άλλα ανώτερα σώματα, είναι σαν το μερμήγκι που αντιλαμβάνεται τον κόσμο δυσδιάστατα, αν του βάλεις ένα ξυλαράκι μπροστά του, θα περάσει από επάνω, αν το ξαναβάλεις θα κάνει το ίδιο πράμα, αν τον ενοχλήσεις με το ξυλαράκι, θα αρχίσει να τρέχει, μπορεί και πάνω στο παπούτσι σου, χωρίς να γνωρίζει ότι εσύ το ενόχλησες.»

«Και εμείς στο φυσικό κόσμο πως μπορούμε να αντιληφθούμε το ξυλάκι, εννοώ την τέταρτη διάσταση.»

«Άμα κοιτάξεις όλα τα αντικείμενα σε ένα χώρο, στην άκρη κάθε
αντικειμένου, θα αντιληφθείς ότι τα περιβάλει ένα αχνό φως. Στον άνθρωπο θα δεις το ίδιο, σε πνευματικούς ανθρώπους θα είναι πιο φωτεινό, και τα αντικείμενα του σπιτιού του το ίδιο.»

«Ναι τώρα που το λες το έχω προσέξει αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι η αύρα τους.»

« Όχι την αύρα την αντιλαμβάνεσαι με τις φωτογραφίες Κίρλιαν, ή με το να αποκτήσεις τα ανώτερα σώματα, αυτό φαίνεται απλά με το να εστιάσεις στην άκρη του αντικειμένου.»

«Έχω ακούσει για τις φωτογραφίες Κίρλιαν και θα ήθελα να μάθω περισσότερα, αυτό που μου προξενεί εντύπωση, είναι γιατί στα πνευματικά άτομα είναι πιο φωτεινή.»

«Έχεις ακούσει να λένε αυτός λάμπει, ή είναι αλαφροΐσκιωτος;»

«Ναι.»

«Λοιπόν όταν καταφέρει η ανθρωπότητα να μην στηρίζεται στην ύλη, με σκοπό να αποκτήσει όλο και πιο πολλά υλικά αγαθά, πιστεύοντας ότι αυτό είναι το υποκατάστατο της ευτυχίας, που θα τους κάνει να νιώθουν γεμάτοι, και στραφεί ψάχνοντας την πραγματική Γνώση και στους τρεις παράγοντες της επανάστασης της συνείδησης, δηλαδή με την πρακτική γίνει πνευματικό άτομο, αναπτυχθεί τεχνολογικά για έναν κόσμο ισοπλασμένο, θα μπορούσε να περάσει τη Γή στην 4η διάσταση.»

«Και αν δεν το κάνουν αυτό όλοι οι άνθρωποι, υποθετικά μιλάμε τώρα, και υπάρχουν 30, 60 εκατομμύρια άνθρωποι που δεν είναι πνευματικοί, δεν μπορούμε να περάσουμε πιο πέρα;»

«Αυτοί θα θεωρηθούν ότι βρίσκονται σε ζωώδη κατάσταση, θα περάσουν σιγά σιγά σε κατώτερες διαστάσεις, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε αυτές τις διαστάσεις, όπως δολοφόνοι, ναρκομανείς, μπεκρήδες, αυτοί που μισούν, θυμώδεις, και άλλοι, αυτοί δεν αντιλαμβάνονται ούτε τον τρισδιάστατο κόσμο, ζουν σε μια κόλαση που φτιάξανε μόνοι τους.»

«Ένας άνθρωπος θα μπορούσε να περάσει μέσα στην τέταρτη διάσταση;»

«Άμα έχει γεννήσει αυτό το σώμα, θα διαπερνούσε την ύλη όποτε ήθελε, αν ήταν πολύ πιο προχωρημένος θα μπορούσε να περάσει και τους άλλους σε αυτή την διάσταση, κάνοντας και θαύματα.»

«Όπως είχαμε πει για τον Ιησού Χριστό. Αυτό που δεν μου απάντησες είναι πως θα επικοινωνούσαμε με το μυαλό.»

«Θα σου πω αλλά μην το χρησιμοποιήσεις για το προσωπικό σου συμφέρον, για να βγάλεις ας πούμε χρήματα.» Με κοίταξε εξεταστικά για να δει αν θα έπρεπε να μου το πει και συνέχισε: 


«Απλά μπαίνεις στη θέση του άλλου και ας μη γνωρίζεις που βρίσκεται, βάζεις το μυαλό σου στη θέση του μυαλού του, και

περνάς την εικόνα που θέλεις σαν να ήταν δική του.»

«Αυτά τα κάνω με την φαντασία;»

«Ναι φυσικά.»

«Μόνο αυτό;»

«Υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που βοηθάει, θα προτιμούσα να μην στο πω.»

«Ποιος είναι αυτός;»

«Είναι η καρδιά, το πώς δρας με την καρδιά αυτό δεν θα σου το πω πρέπει να το βρεις μόνος σου, άμα είναι από το Είναι σου να το μάθεις, θα το μάθεις.»

Μείναμε για λίγο σιωπηλοί κοιτάζοντας έξω από την σπηλιά όταν ρώτησα:

«Εμείς μπορούμε να γεννηθούμε σε άλλους πλανήτες σε μια άλλη ζωή;»

«Ναι, άμα σκοτώσουμε το 50 %+1% από τα εγώ μας γίνεται.»

«Πως μπορούμε να καταλάβουμε πόσα εγώ έχουμε σκοτώσει και σε ποιο ποσοστό βρισκόμαστε τώρα.»

«Δεν μπορούμε, μόνο αν καταφέρουμε να βγούμε συνειδητά στις άλλες διαστάσεις, όπως στο διανοητικό κόσμο, συνομιλώντας με τα εγώ σου που θα σου λένε πως και από τι τρέφονται, εκεί θα έχεις και τους δασκάλους που θα σου λένε τι πρέπει να δουλεύεις.»

«Μέχρι να το καταφέρω αυτό πρέπει να δουλεύω τα εγώ μου έτσι απλά;»

«Ναι.»

Συνεχίσαμε να κοιτάζουμε έξω από την σπηλιά όταν μου είπε ο Ερμής:«Είδες πόσα πράγματα μπορεί να είναι ο Άνθρωπος; ξεκινήσαμε από το ένστικτο και κοίτα που καταλήξαμε.»

«Φυσικά πρέπει να είναι και άλλα πολλά πρέπει να τα συζητήσουμε, τώρα θα φύγω, θα ξεκινήσω με τα μάντραμ.»

Τους χαιρέτησα και έφυγα νωρίς. Ο ήλιος είχε αγκαλιάσει όλη την πλάση δίνοντας ζωή στα πάντα, ένιωθα την ζεστασιά του στην καρδιά μου.

η συνέχεια εδώ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: