Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ


Η Αγάπη είναι ένα θεϊκό συναίσθημα. Το οποίο δυστυχώς εκφράζεται σπάνια στις μέρες μας και σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Στην Αγάπη εκφράζεται η "μαγεία" του σύμπαντος. Όλα μπορεί να τα αλλάξει με ένα μαγικό τρόπο.

Ο καθένας μας μπορεί να γίνει ένας "μάγος", χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Αγάπης.

Σίγουρα όλοι στη ζωή μας έχουμε κάποιους ανθρώπους που με τη συμπεριφορά τους δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας. Μπορεί να είναι το αφεντικό μας, ένας συνάδελφος, ένας συγγενής, ο γείτονας κλπ.

Ακολουθώντας την παρακάτω μέθοδο θα δούμε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Συγκεντρωνομαστε στο πρόσωπο που θέλουμε. Το φανταζόμαστε μέσα σε ένα μπλε φως να χαμογελάει ευτυχισμένο. Και λέμε, όσες φορές θέλουμε: Π.χ Σωκράτη σου στέλνω την αγάπη μου, νάσαι πάντα καλά. 

Αυτός/ή θα λάβει την ενέργεια αυτή υποσυνείδητα, όσο μακριά κι αν βρίσκεται.


Επαναλαμβανουμε τη μαγική αυτή μέθοδο για κάποιο καιρό ή γιατί όχι και για πάντα? και σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δούμε τη μαγική αλλαγή. Γιατί σύμφωνα με το συμπαντικο νόμο της έλξης, ότι δίνεις θα λάβεις.

Το μεγάλο κέρδος όμως από αυτή την ιστορία είναι ότι όταν κάποιος έχει τη δύναμη να κάτσει να συγκεντρωθεί, να ανοίξει την καρδιά του και να στείλει ενέργεια αγάπης σε κάποιον που του κάνει τη ζωή δύσκολη, σημαίνει ότι έχει αλλάξει υπαρξιακό επίπεδο του Είναι. Δονείται πλέον σε μια ανώτερη οκτάβα. Και όπως είναι λογικό όταν αλλάζεις εσωτερικά, αλλάζουν και οι καταστάσεις γύρω σου.

Γίνε λοιπόν και συ ενας "Μάγος" της αγάπης, μπορείς!!!

Μ.Β.
Δεν υπάρχουν σχόλια: